Despre noi

Suntem o platforma de consultanta juridica online creata cu scopul de a facilita colaborarea dintre avocati si clienti, in mediul online. Punem la dispozitia celor interesati o baza de date completa, cu cei mai bine pregatiti avocati. Ai o problema juridica si nu ai gasit un avocat potrivit? Cauta in baza noastra de data si alege avocatul online care ti se potriveste, din sutele de optiuni disponibile. Vei gasi avocati care profeseaza in diferite domenii de expertiza juridica, cu moduri diverse de abordare a problemei si care sunt deschisi sa te ajute, in schimbul unui onorariu fix.

Descopera avantajele apelarii serviciilor unui avocat online

  • Economisesti timp si bani. Nu mai este nevoie sa te deplasezi din locul in care te afli la un cabinet de avocat, pentru a te intalni cu acesta. Puteti purta discutiile prin Zoom, Skype, Whatapp sau telefon. Platesti un onorariu fix, ce iti este comunicat din momentul programarii, fara costuri sau taxe ascunse.
  • Cauti un avocat GDPR sau un avocat business? Filtreaza cautarea in functie de domeniul de expertiza si primeste cele mai bune solutii legale.
  • Ai parte de colaborari bazate pe profesionalism, confidentialitate si abordari moderne de rezolvare a problemelor juridice.
  • Alegi avocatul potrivit pentru tine, in functie de experienta si de parerile celorlalti clienti, pe care le gasesti disponibile pe profilul avocatului.
  • Iti poti face programarea online, in cateva minute, prin completarea datelor de contact. Tu esti cel care alege data si ora la care sa aiba loc intrevederea online. Simplu si rapid, pentru rezolvarea eficienta a problemelor tale.
  • Trimiti documentele in format electronic prin e-mail si primesti feedback-ul avocatului in cel mai scurt timp.
  • Primesti sfaturi relevante in acord cu ultimele modificari legislative si alte informatii de interes general din sfera dreptului.

Cu ajutorul platfomei noastre ai sansa de a-ti rezolva eficient orice problema de natura juridica, fara prea mari eforturi. Scapi din start de timpul pierdut in cautare de recomandari pe internet sau din partea cunoscutilor. Acum vezi simplu si clar profilul fiecarui avocat care te intereseaza. Fie ca este vorba de o colaborare de lunga durata sau de o intrebare urgenta, discutiile au loc din confortul casei tale sau din orice alt loc esti disponibil sa te conectezi. Nu iti trebuie decat un device cu microfon si camera functionale, o conexiune buna la internet si un spatiu linistit in care sa poti discuta cu avocatul.

Te asiguram ca toate intrevederile online cu avocatii raman confidentiale si respecta toate regulile deontologice ale profesiei de avocat. Poti fii sigur ca vei avea parte de aceleasi rezultate eficiente precum cele obtinute prin metoda clasica. O data ce ai accesat platforma noastra ne asiguram ca nu vei pleca de aici fara sfatul sau ghidarea profesionala a unui avocat bun.